Revelion 2021 - Sejur charter Maldive, 15 zile - Maldives

  • call center
Call center
 Revelion 2021 - Sejur charter Maldive, 15 zile

De la 4190 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse

Tip vacanta:

Durata: 15 zile / 13 nopti

Mese:13 Mic dejun, 13 Cina

Plecare: 2020-12-26;

Revelion 2021 - Sejur charter Maldive, 15 zile - itinerar

Eturia iti propune un sejur la plaja in Maldive, o destinatie exotica unica, cu peisaje superbe, o alegere minunata pentru o vacanta de vis, unde te poti relaxa cu adevarat, departe de zgomot, de agitatie si de stres, o destinatie romantica de neuitat. Singura descriere care s-ar potrivi acestui grup de insule luxuriante, fiecare cu propriul recif de corali lucrat artistic de mana uimitoare a naturii si lagune de peruzea, plutind in idilicul Ocean Indian, este “Raiul pe pamant”. Vei putea descoperi imprejurimile spectaculoase ale insulei, poti practica scufundari si alte sporturi nautice care iti vor garanta o vacanta de neuitat, sau iti poti relaxa mintea si simturile privind apusurile spectaculoase.

Ziua 01 PLECARE DIN BUCURESTI

Ziua 02 SOSIRE IN MALDIVE, Maldive

Dupa sosirea pe aeroportul din Male vei fi transferat la hotel cu salupa rapida sau cu hidroavionul.

Regim mese - Cina

Ziua 03-14 MALDIVE

Vei petrece aceste zile pe insoritele plaje din Maldive, bucurandu-te de atmosfera relaxanta. Programul este liber, insa ai la dispozitie numeroase activitati si excursii optionale. Toate insulele ofera posibilitati pentru numeroase sporturi si activitati recreative: piscine, sali de fitness, volei, fotbal, tenis, biliard, table, sah, play station si karaoke.
La centrele de sporturi nautice poti opta pentru diverse activitati pe apa: snorkeling, scufundari, windsurfing, ski nautic, canoe, banana riding, catamaran, plimbari cu salupa, intreceri nautice si wakeboarding.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 15 PLECARE DIN MALDIVE

Vei fi transferat la aeroportul din Male cu salupa rapida sau cu hidroavionul.

Regim mese - Mic dejun