Circuit de grup - Discover Sri Lanka & Maldive, 12 zile - august 2021 - Maldives

  • call center
Call center
Circuit de grup - Discover Sri Lanka & Maldive, 12 zile - august 2021

Tarif fix 2550 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse

Tip vacanta:

Companie aeriana: Turkish Airlines

Durata: 12 zile / 9 nopti

Mese:9 Mic dejun, 3 Pranz, 9 Cina

Plecare: 2021-08-23;

Circuit de grup - Discover Sri Lanka & Maldive, 12 zile - august 2021 - itinerar

Te invitam sa descoperi doua dintre cele mai interesante destinatii turistice din lume: Sri Lanka si Maldive. Inconjurata de albastrul profund al Oceanului Indian, Sri Lanka, in traducere “insula splendida”, este un loc de poveste, cu o istorie care dateaza de mii de ani, iar in acest circuit vei descoperi de ce Marco Polo a numit-o cea mai frumoasa insula din lume. "Perla Oceanului Indian" este acoperita de vaste jungle tropicale si plantatii de ceai. De asemenea, are o fauna bogata, cu elefanti, maimute si multe specii de pasari, pe care le vei putea admira in Parcul National Minneriya, sanctuar al vietii salbatice. Orhidee superbe, plantele aromatice si smochini-gigant sunt doar cateva dintre speciile de plante pe care le vei admira in Gradina Botanica din Peradeniya. Cultura tarii este la fel de fascinanta precum atractiile sale naturale, astfel te vei lasa cucerit de un amestec incantator de orase antice, temple sacre si arhitectura coloniala. Vei explora capitalele antice Polonnaruwa, Sigiriya si Templul Dambulla. In final, vei lasa in urma aceste minunate locuri, nu inainte de a degusta faimosul ceai Ceylon in Nuwara Eliya, si te vei indrepta spre Maldive pentru cateva zile de relaxare, departe de agitatie si zgomot. Vei descoperi un paradis cu plaje cu nisip alb, lagune turcoaz, recife spectaculoase de corali si pesti multicolori.

Ziua 01 PLECARE DIN BUCURESTI, Sri Lanka

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

Ziua 02 SOSIRE IN COLOMBO

La sosire pe aeroportul din Colombo vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

Regim mese - Cina

Ziua 03 COLOMBO - MINNERYIA - SIGIRIYA

Vei fi transferat pe o distanta de aproximativ 175 km, parcursa in aproximativ 5 ore. Vei face un safari la bordul jeep-urilor in Parcul National Minneriya, zona protejata ce se intinde pe o suprafata de 8.900 ha. Parcul este populat de numeroase specii de flora si fauna, printre care 160 de specii de pasari, 9 specii de amfibiene, 25 specii de reptile, 26 specii de pesti si peste 78 de specii de fluturi, cat si elefanti salbatici, pe care ii vei putea vedea indeaproape. 

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 04 SIGIRIYA - POLLONARUWA - SIGIRIYA

Vei vizita Fortareata de Piatra din Sigiriya, costruita in secolul al V-lea. Aici se afla citadela Lion Rock, care se ridica 200 de metri peste jungla din imprejurimi. Vei avea ocazia sa admire gradinile, dar si frescele Heavenly Maidens, pictate cu pigmenti naturali. Vei vizita Polonnaruwa (fosta capitala intre secolele XI - XII) pentru a admira Palatului Regal, Gal Viharaya cu cele patru splendide statui ale lui Buddha, Sala Audientelor, Baile Lotus, statuia Regelui Parakramabahu, Lacul Parakrama Samudraya, Templul Shiva si ruinele fostului Templu Tooth.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 05 SIGIRIYA - MATALE - KANDY

Vei fi transferat catre Kandy. Vei face o oprire la Gradina de Condimente din Matale, unde pot fi observate o multitudine de plante, ce sunt utilizate ca mirodenii. Vei face o vizita la Templul Dintelui, unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult budiste.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 06 KANDY - NUWARA ELIYA

Vei fi transferat din Kandy la Nuwara Eliya, via Peradeniya. Vei vizita Gradina Botanica Regala din Peradeniya. Aceasta gradina a fost construita de unul din regii Sinhala si a fost extinsa de catre britanicii, astazi dispunand de o mare varietate de flora. Vei face un tur de oras in Nuwara Eliya, tur in care vei vizita “Little England”, district creat de colonistii britanici in secolul al XIX-lea si vei admira cladirile in stil victorian, cel mai interesant teren de golf din Asia, dar si pitorestile cartiere ale capital, situate la o altitudine de 2000 de metri. Vei face o plimbare cu barca pe Lacul Gregory, constuit ca zona de agrement pentru activitati recreative si sporturi acvatice. Vei vizita Parcul Victoria, o oaza de verdeata in inima orasului, care gazduieste numeroase specii de plante, pasari, cateva lacuri si numeroase spatii de joaca pentru copii. Parcul este o importanta atractie turistica, peste 100.000 de vizitatori locali si circa 4000 - 5000 de turisti straini viziteaza parcul Victoria in fiecare an.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 07 NUWARA ELIYA - COLOMBO, SRI LANKA - MALE, MALDIVE , Maldive

Vei fi transferat la aeroportul din Colombo. Zbor international Colombo - Male. Dupa sosirea pe aeroportul din Male vei fi transferat la hotel cu salupa rapida sau cu hidroavionul.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 08-10 MALDIVE

Vei petrece aceste zile pe insoritele plaje din Maldive, bucurandu-te de atmosfera relaxanta. Programul este liber, insa ai la dispozitie numeroase activitati si excursii optionale. Toate insulele ofera posibilitati pentru numeroase sporturi si activitati recreative: piscine, sali de fitness, volei, fotbal, tenis, biliard, table, sah, play station si karaoke.
La centrele de sporturi nautice poti opta pentru diverse activitati pe apa: snorkeling, scufundari, windsurfing, ski nautic, canoe, banana riding, catamaran, plimbari cu salupa, intreceri nautice si wakeboarding.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 11 PLECARE DIN MALDIVE

Vei fi transferat la aeroportul din Male cu salupa rapida sau cu hidroavionul.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 12 SOSIRE IN BUCURESTI