Craciun & Revelion 2021 - Sejur plaja Maldive, 11 zile - Maldives

  • call center
Call center
Craciun & Revelion 2021 - Sejur plaja Maldive, 11 zile

Tarif fix 2290 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse Tarif vechi 2590 € economisesti 300 €

Tip vacanta:

Companie aeriana: Flyeturia

Durata: 11 zile / 9 nopti

Mese:

Plecare: 2020-12-23;

Craciun & Revelion 2021 - Sejur plaja Maldive, 11 zile - itinerar

Eturia iti propune un sejur la plaja in Maldive, o destinatie exotica unica, cu peisaje superbe, o alegere minunata pentru o vacanta de vis, unde te poti relaxa cu adevarat, departe de zgomot, de agitatie si de stres, o destinatie romantica de neuitat. Singura descriere care s-ar potrivi acestui grup de insule luxuriante, fiecare cu propriul recif de corali lucrat artistic de mana uimitoare a naturii si lagune de peruzea, plutind in idilicul Ocean Indian, este “Raiul pe pamant”. Vei putea descoperi imprejurimile spectaculoase ale insulei, poti practica scufundari si alte sporturi nautice care iti vor garanta o vacanta de neuitat, sau iti poti relaxa mintea si simturile privind apusurile spectaculoase.

Ziua 01 PLECARE DIN BUCURESTI, Maldive

Ziua 02 SOSIRE IN MALDIVE

Dupa sosirea pe aeroportul din Male vei fi transferat la hotel cu salupa rapida sau cu hidroavionul.

Ziua 03-10 MALDIVE

Vei petrece aceste zile pe insoritele plaje din Maldive, bucurandu-te de atmosfera relaxanta. Programul este liber, insa ai la dispozitie numeroase activitati si excursii optionale. Toate insulele ofera posibilitati pentru numeroase sporturi si activitati recreative: piscine, sali de fitness, volei, fotbal, tenis, biliard, table, sah, play station si karaoke.
La centrele de sporturi nautice poti opta pentru diverse activitati pe apa: snorkeling, scufundari, windsurfing, ski nautic, canoe, banana riding, catamaran, plimbari cu salupa, intreceri nautice si wakeboarding.

Ziua 11 PLECARE DIN MALDIVE

Vei fi transferat la aeroportul din Male cu salupa rapida sau cu hidroavionul.