Discover Singapore & Maldive - cu Qatar Airways - Maldives

  • call center
Call center
Discover Singapore & Maldive - cu Qatar Airways

De la 1850 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse Tarif vechi 2250 € economisesti 400 €

Tip vacanta:

Companie aeriana: Qatar Airways

Durata: 10 zile / 8 nopti

Mese:

Discover Singapore & Maldive - cu Qatar Airways - itinerar

Ziua 01 PLECARE DIN BUCURESTI

Ziua 02 SOSIRE IN SINGAPORE, Singapore

Dupa sosirea pe aeroportul international din Singapore vei fi transferat la hotel.

Ziua 03-04 SINGAPORE

Aceste zile le vei avea la dispozitie pentru a descoperi impresionanta metropola. Pot fi vizitate numeroasele atractii ale orasului: Buddha Tooth Relic Temple, Chinatown Heritage Centre, Insula Sentosa si bineinteles renumitul Merlion - simbolul orasului. In Singapore vei gasi din abundenta mall-uri si centre comerciale. Cea mai mare concentrare de centre comerciale se afla pe Orchard Road, iar zgarie-norii sunt grupati langa Singapore River.

Ziua 05 SINGAPORE - MALDIVE, Maldive

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Singapore. Zbor international Singapore - Maldive. Dupa sosirea pe aeroportul din Male vei fi transferat la hotel cu salupa rapida sau cu hidroavionul.

Ziua 06-09 MALDIVE

Vei petrece aceste zile pe insoritele plaje din Maldive, bucurandu-te de atmosfera relaxanta. Programul este liber, insa ai la dispozitie numeroase activitati si excursii optionale. Toate insulele ofera posibilitati pentru numeroase sporturi si activitati recreative: piscine, sali de fitness, volei, fotbal, tenis, biliard, table, sah, play station si karaoke.
La centrele de sporturi nautice poti opta pentru diverse activitati pe apa: snorkeling, scufundari, windsurfing, ski nautic, canoe, banana riding, catamaran, plimbari cu salupa, intreceri nautice si wakeboarding.

Ziua 10 PLECARE DIN MALDIVE

Vei fi transferat la aeroportul din Male cu salupa rapida sau cu hidroavionul.