Oferta speciala - Sejur charter The Barefoot Eco Hotel 4*, Maldive - 10 zile - Maldives

  • call center
Call center
Oferta speciala - Sejur charter The Barefoot Eco Hotel 4*, Maldive - 10 zile

Tarif fix 1450 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse Tarif vechi 1550 € economisesti 100 €

Tip vacanta: Sejur plaja

Companie aeriana: Gulivair

Durata: 10 zile / 7 nopti

Mese:

Plecare: 2021-03-14; 2021-03-21;

Oferta speciala - Sejur charter The Barefoot Eco Hotel 4*, Maldive - 10 zile - itinerar

La Barefoot Eco Hotel nu doar te vei bucura de una dintre perlele Maldivelor, dar vei contribui, de asemenea, concret, la conservarea acestui mediu unic, invatandu-i secretele biologice si ecologice. Barefoot este ascuns intr-o jungla aproape neatinsa de pe insula Hanimaadhoo din nordul indepartat al Maldivelor. Acest hotel Eco de 4 stele este conectat la aeroportul international Male prin numeroase zboruri zilnice cu o durata de 45 de minute. Datorita vegetatiei sale luxuriante si a intimitatii, vei putea descoperi Maldivele autentice, dar beneficiind de toate facilitatile moderne ale unei cazari. O plaja privata de aproape n kimlometru, cu nisip alb si o laguna turcoaz completeaza peisajul mirific al hoteluli. Conducerea de origine elvetiano-italiana si personalul atent selectionat, au misiunea sa ofere fiecaruia dintre oaspeti servicii exclusive si personalizate, pentru o experienta de vacanta unica.

Ziua 01 PLECARE DIN BUCURESTI, Maldive

Ziua 02 SOSIRE IN MALDIVE

Dupa sosirea pe aeroportul din Male vei fi transferat la hotel cu salupa rapida sau cu hidroavionul.

Ziua 03-08 MALDIVE

Vei petrece aceste zile pe insoritele plaje din Maldive, bucurandu-te de atmosfera relaxanta. Programul este liber, insa ai la dispozitie numeroase activitati si excursii optionale. Toate insulele ofera posibilitati pentru numeroase sporturi si activitati recreative: piscine, sali de fitness, volei, fotbal, tenis, biliard, table, sah, play station si karaoke.
La centrele de sporturi nautice poti opta pentru diverse activitati pe apa: snorkeling, scufundari, windsurfing, ski nautic, canoe, banana riding, catamaran, plimbari cu salupa, intreceri nautice si wakeboarding.

Ziua 09 PLECARE DIN MALDIVE

Vei fi transferat la aeroportul din Male cu salupa rapida sau cu hidroavionul.

Ziua 10 SOSIRE IN BUCURESTI