Sejur Mauritius - info

  • call center

Mauritius - info

DESCRIERE

Cu o forma aproape triunghiulara, Mauritius este o combinatie spectaculoasa de plaje cu nisipuri de un alb stralucitor si munti abrupti de origine vulcanica, ape oceanice cristaline si lacuri vulcanice intunecate. Este celebru un citat din Following the Equator de Mark Twain care spune ca "mai intai a fost facut Mauritius si apoi raiul".

Insula Mauritius este situata in largul coastelor continentului african in sud-vestul Oceanului Indian si face parte din insulele Mascarene impreuna cu insula franceza Reunion, situata la 200 km sud-vest, atolul Cargados Carajos, insula Rodrigues si insulele Agalega. A fost descoperita in 1507 de portughezul Pedro Mascarenhas, iar in 1598 devine colonie olandeza, fiind botezata Mauritius dupa numele principelui Mauriciu de Orania.

Datorita pozitiei langa Tropicul Capricornului clima este tropicala, fiind influentata de alizeele de sud-est, cu ierni calde si uscate, din mai pana in octombrie, in timp ce verile sunt fierbinti si umede, din noiembrie pana in aprilie. Climatul favorizeaza vegetatia luxurianta, iar locuitorii au grija sa ii pastreze farmecul, intreaga insula fiind o uriasa gradina inmiresmata de parfumul florilor exotice. Aici vei petrece un sejur de neuitat, indiferent de hotelul sau resortul in care vei alege sa-ti petreci vacanta, pentru ca vei avea mereu totul la indemana si vei fi rasfatat de personal si de localnici.

Mauritius este un paradis al simturilor, nu doar pentru ca iti vei incanta ochii cu peisajele sale superbe, dar si pentru deliciul papilelor gustative, caci vei gasi aici o varietate nesfarsita de gusturi si arome aduse de emigranti din toate colturile lumii, vei putea degusta mancaruri traditionale din Franta si Italia, dar si din India, China si Africa. Istoria tumultoasa a insulei in care s-au intersectat atatea popoare ale lumii, a creat un fermecator cocktail de culturi, religii si traditii folclorice specifice.

In zilele petrecute pe insula puteti face shopping, va puteti distra in baruri si discoteci, puteti alege dintr-o gama larga de sporturi, de la cele pe uscat pana la sporturile nautice, sau va puteti relaxa pe plaja admirand curcubeul de culori al florilor tropicale si savurand un delicat fruct exotic. Va puteti bucura de sauna, masage traditionale si tratamente de infrumusetare, in numeroasele spa-uri ale resorturilor, Filozofia Spa in Mauritius fiind o sinteza de terapii ancestrale, ce stimuleaza simturile, cu influente ale conceptelor orientale, bazate pe beneficiile naturii, care interactioneaza pentru a reechilibra energiile vitale si culoarea vietii.

Seara va puteti bucura de spectacole muzicale live, puteti incerca sa faceti cativa pasi pe ritmurile muzicii autohtone Sega sau va puteti lasa cuprinsi de misterul dansurilor indiene.