Discover Madagascar & Mauritius 16 zile - mai 2017 - Mauritius

  • call center
Call center
Discover Madagascar & Mauritius 16 zile - mai 2017

Tarif fix 3350 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse
Tipsuri ghizi locali incluse
Tarif vechi 3550 € economisesti 200 € 6 locuri 2 locuri la acest tarif

Tip vacanta: Circuit de grup cu insotitor Eturia

Companie aeriana: Air France

Durata: 16 zile / 14 nopti

Mese:14 Mic dejun, 3 Cina

Plecare: 2017-05-30;

Discover Madagascar & Mauritius 16 zile - mai 2017 - itinerar

Eturia va propune un circuit inedit in Madagascar si Mauritius. Veti ajunge mai intai pe teritoriul Insulei Rosii, Madagascar unde veti explora cele mai importante orase ale sale dar mai ales zone naturale - parcuri sau rezervatii ale unuia dintre cele mai spectaculoase si unice ecosisteme de pe Terra. Patria boababilor, a vaniliei si a inconfundabililor lemuri, Insula Madagascar fascineaza prin diversitatea floristica si faunistica, ce numara nu mai putin de 12 mii de specii de plante si animale unice in lume. In a doua parte a calatoriei dumneavoastra veti avea posibilitatea sa va relaxati pe plajele tropicale ale Insulei Mauritius, denumita pe buna dreptate “Raiul pe Pamant”.

Ziua 01 SOSIRE LA ANTANANARIVO, Mauritius

Te vei intalni cu insotitorul de grup si te vei imbarca pentru zborul international.

Ziua 02 ANTANANARIVO - ANTSIRABE , Madagascar

Astazi vei vizita Parcul Lemurienilor aflat la 25 km de capitala Antananarivo. Aici vei putea observa 9 dintre speciile acestor primate. Vei calatori spre sud catre Antsirabe, admirand peisajele dominate de orezarii si formatiuni de eroziune numite lavaka. Vei face un tur al orasului Antsirabe (“locul cu multa sare” in limba malgasa) a treia aglomerare urbana a tarii. Denumit “Vichyul malgas”, pentru izvoarele sale termale, orasul se caracterizeaza prin atmosfera inedita, plina de culoare pe care o poti descoperi plimbandu-te de-a lungul bulevardelor strajuite de palmieri la bordul unui pousse-pousse, o ricsa traditionala, specifica Madagascar-ului.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 03 ANTSIRABE - RANOMAFANA

Transfer catre Parcul National Ranomafana; pe traseu vei face o oprire in Ambositra. Vei vizita un atelier local din orasul Ambositra, oras renumit pentru mesterii sai, cei mai multi apartinand etnicilor Zafimaniry, specializati in sculptura in lemn. Dupa cazarea la hotelul din Parcul National Ranomafana vei pleca intr-un night safari, pentru a repera animalele nocturne din zona (specii de lemurieni sau fossa - puma malgasa).

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 04 RANOMAFANA - FIANARANTSOA

Vei fi transferat catre orasul Fianarantsoa, capitala etnicilor Betsileo, un important centru al productiei de vin si al plantatiilor de orez.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 05 FIANARANTSOA - RANOHIRA, PARCUL NATIONAL ISALO

Transfer din Fianarantsoa catre Parcul National Isalo. Pe traseu vei face o oprire in Ambalavao. In popasul facut in Ambalavao, centru comercial si mestesugaresc din sudul regiunii Betsileo, vei vizita o crama si un centru de producere artizanala a hartiei a carei proces de fabricare este vechi de mai bine de cinci secole. De asemenea vei face o oprire la o mica rezervatie situata la 12 km de Ambalavao pentru a observa lemurienii cu coada inelata (Lemur catta) in mediul lor natural.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 06 RANOHIRA, PARCUL NATIONAL ISALO

Regim mese - Mic dejun

Ziua 07 RANOHIRA - TULEAR - IFATY , Madagascar

Vei calatori spre Tulear, iar pe traseu vei putea admira peisajele dominate de arbusti si de arbori de baobab dar si mormintele Mahafaly, adevarate mausolee in culori vii, decorate cu coarne de zebu (o specie de vita adusa aici in secolul al XVIII-lea de catre colonistii din Asia de sud-est) si completate de stancile carstice iesite din mare cu milioane de ani in urma. In Tulear vei vizita Gradina Botanica numita Arboretum. Gradina Botanica a fost creata in anul 1980 la initiativa unui biolog elvetian (Hermann Pétignat) si include numeroase specii de plante specifice partii de sud-vest a Insulei Madagascar despre care vei afla mai multe detalii de la un ghid specializat Vei calatori catre statiunea Ifaty.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 08 IFATY

Vei petrece aceasta zi pe plajele din Ifaty bucurandu-te de soare sau de numeroasele sporturi nautice care se practica in zona. Pitorescul orasel Ifaty ofera turistilor iubitori ai marii o multime de oportunitati de a se bucura de timpul liber petrecut aici. Poti opta pentru scufundari, snorkeling, inot sau pur si simplu relaxare pe plajele scaldate de soare. De asemenea, poti alege sa faci o plimbare in larg, la bordul unei barci traditionale pescaresti Vezo. Daca doresti sa experimentezi ceva inedit, poti face o incursiune in padurea spinoasa, unde vei putea observa vegetatia luxurianta din sud, dominata de specii de euphorbia, baobabi, didieraceae sau aloe.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 09 IFATY - TULEAR - ANTANANARIVO

Transfer din Ifaty catre aeroportul din Tulear. Zbor intern Tulear - Antananarivo.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 10 ANTANANARIVO - MAURITIUS , Mauritius

Astazi vei vizita situl arheologic Ambohimanga ce include cele mai importante vestigii regale precoloniale ale Madagascarului. Aflate la 21 de km de capitala situl este parte a patrimoniului mondial UNESCO din anul 2001 fiind cel mai important și cel mai bine conservat monument al Regatului Madagascar si precursorului sau, Regatul Imerina. Situl include resedinte si morminte ale mai multor conducatori din diferite perioade istorice si are o mare insemnatate pentru locuitorii malgasi. Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Antananarivo. Zbor international Antananarivo - Mauritius. La sosirea pe aeroportul din Mauritius vei fi transferat la hotel.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 11-14 MAURITIUS

Vei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Mauritius, bucurandu-te de atmosfera exotica. Programul este liber. Mauritius este o combinatie spectaculoasa de vegetatie tropicala, cu munti abrupti de origine vulcanica, lacuri vulcanice si plaje cu nisipuri de un alb stralucitor marginite de apele limpezi de culoare turcoaz ale Oceanului Indian, resorturi colorate cu gradini luxuriante pline de flori exotice parfumate. Insula ofera o larga paleta de activitati: pot fi facute tururi pe insula, croaziere pe mare, poti face shopping, te poti distra in localurile de pe plaja.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 15 PLECARE DIN MAURITIUS

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Mauritius.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 16 SOSIRE IN BUCURESTI