Revelion 2020 - Circuit Africa de Sud & Mauritius - Mauritius

  • call center
Call center
Revelion 2020 - Circuit Africa de Sud & Mauritius

Tarif fix 3990 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse Tarif vechi 4250 € economisesti 260 €

Tip vacanta: Circuit

Companie aeriana: Lufthansa

Durata: 13 zile / 11 nopti

Mese:8 Mic dejun, 1 Pranz, 3 Cina, 3 zile All Inclusive

Plecare: 2019-12-28;

Revelion 2020 - Circuit Africa de Sud & Mauritius - itinerar

Te invitam sa descoperi cele mai apreciate obiective ale Africii de Sud, o natiune “curcubeu”, o tara fascinanta, cu peisaje spectaculoase si cu o mostenire culturala si istorica de neegalat. Vei vizita “orasul mama” Cape Town si vei trai experienta unica a unui safari explorand renumitul Parc National Kruger si observand animalele salbatice in mediul lor natural. Vei avea apoi cateva zile de relaxare in paradisul exotic din Mauritius.

Ziua 01 PLECARE DIN BUCURESTI

Ziua 02 SOSIRE IN CAPE TOWN, Africa de Sud

Dupa sosirea pe aeroportul din Cape Town, vei fi intampinat de reprezentantul local, urmand transferul la hotel.

Ziua 03 CAPE TOWN - PENINSULA CAPE - CAPE TOWN

Vei pleca intr-un tur de o zi al Peninsulei Cape, trecand prin Clifton, zona rezidentiala exclusivista. Turul continua cu Golful Hout si Debarcaderul Marinarului, pe langa Varful lui Chapman, catre Cape Point, cel mai sudic punct al Parcului National Table Mountain, un spectaculos deget de tarm, inconjurat de apele oceanului. Cape Point face parte din Regiunea Florala Cape, aflata in Patrimoniul UNESCO. In drumul de intoarcere, vei vizita istoricul Simon’s Town, ce gazduieste Fortele Navale Sud-Africane si Plaja Boulders, unde vei admira celebra colonie de pinguini. Turul se incheie cu o vizita la Gradinile Botanice Kirstenbosch, ce includ o sera de dimensiuni mari, unde se gasesc plante din diverse regiuni. Seara vei fi transferat in oras.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 04 CAPE TOWN

Vei face un tur de oras in Cape Town, unul dintre cele mai spectaculoase, contrastante si fermecatoare orase ale lumii. Vei vizita centrul orasului pentru a admira cladirile Parlamentului si Primariei, superb exemplu al arhitecturii neoclasice. Urmatoarea oprire este in cartierul malay, cunoscut ca si Bo-Kaap, locul unde traieste cea mai mare comunitate islamica din Cape Town.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 05 CAPE TOWN

Astazi vei avea intreaga zi la dispozitie pentru a descoperi atractiile orasului pe cont propriu. Poti face shopping in numeroasele centre comerciale din oras sau poti alege dintre tururile optionale.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 06 CAPE TOWN - HOEDSPRUIT - KRUGER

Vei fi transferat la aeroportul din Cape Town. Zbor intern Cape Town - Kruger. La sosire pe aeroportul din Kruger vei fi transferat la lodge, in Rezervatia Idube, din sudul Parcului National Kruger. Te vei bucura de un safari in Parcul National Kruger, ce adaposteste cea mai mare varietate de animale salbatice de pe continent.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 07 KRUGER

Vei petrece intreaga zi in Parcul National Kruger, in mijlocul naturii, explorand frumusetile acestui teritoriu unic in lume. Vei face un safari pentru a admira sutele de animale salbatice in habitatul lor natural, in diverse momente ale zilei. Vei putea fotografia antilope, zebre, girafe, elefanti si, nu in ultimul rand, marile carnivore ale Africii.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 08 KRUGER - PANORAMA ROUTE - JOHANNESBURG

Vei parasi rezervatia si vei fi transferat in Johannesburg strabatand regiunea Mpumalanga, pe celebrul traseu Panorama Route. Vei admira punctele de interes God’s Window, Three Rondawels, The Pinnacle si Bourke’s Luck Potholes, situate in Canionul Raului Blyde, al treilea ca marime din lume, dupa Grand Canyon (SUA) si Canyonul Raului Fish (Namibia).

Regim mese - Mic dejun

Ziua 09 JOHANNESBURG - MAURITIUS, Mauritius

Vei fi transferat de la hotel, la aeroport in Johannesburg. Zbor international Johannesburg - Mauritius. La sosirea pe aeroportul din Mauritius vei fi transferat la hotel.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 10-12 MAURITIUS

Vei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Mauritius, bucurandu-te de atmosfera exotica. Programul este liber. Mauritius este o combinatie spectaculoasa de vegetatie tropicala, cu munti abrupti de origine vulcanica, lacuri vulcanice si plaje cu nisipuri de un alb stralucitor marginite de apele limpezi de culoare turcoaz ale Oceanului Indian, resorturi colorate cu gradini luxuriante pline de flori exotice parfumate. Insula ofera o larga paleta de activitati: pot fi facute tururi pe insula, croaziere pe mare, poti face shopping, te poti distra in localurile de pe plaja.

Regim mese - All Inclusive

Ziua 13 PLECARE DIN MAURITIUS

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Mauritius.

Regim mese - Mic dejun