Sejur, Vacante, Plaja Seychelles

 • call center

RESORTURI

01 - CAND?

02 - CINE

Seychelles

 • choice

  Hoteluri

  Parteneriatele directe semnate cu 4 resorturi de renume din Seychelles garanteaza un raport excelent calitate-pret.

 • combine

  Pachete de vacanta

  Includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice: cazari, bilete de avion, mesele specificate in program, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

 • best

  Testimoniale

  Impresii de calatorie impartasite de turistii care au calatorit in Seychelles cu agentia noastra.

EarlyBooking

SEYCHELLES

seychelles CONSTANCE LEMURIA RESORT
Seychelles, o explozie de verde si albastru care incanta privirea, este un adevarat muzeu de istorie naturala si un adevarat sanctuar pentru unele dintre cele mai rare specii de plante si animale de pe glob.
Arhipelagul Seychelles are peste 115 insule, scaldate de apele calde si limpezi ale Oceanului Indian si sunt situate intre 4 si 10 grade la sud de Ecuator. Cele mai cunoscute insule si accesibile turistilor sunt: Mahe, La Digue, Praslin, Silhouette, Bird, Fregate, Desroches. De la insulele granitice din nord, cu peisaje salbatice si inaltimi muntoase spectaculoase ce ating pana la 1000 m, care formeaza tarmuri dantelate si pana la recife de corali cu plaje virgine si insulele cu nisip fin din sud, unde palmierii se unduiesc peste lagunele cristaline, privelistile minunate iti taie respiratia si te poti desfata intr-o atmosfera tropicala de o frumusete de exceptie, care te seduce si te destinde. Peste 50% din suprafata tarii este ocupata de rezervatiile naturale protejate de guvern, iar doua dintre ele sunt chiar sub patrimoniul UNESCO: Aldabra si Vallee de Mai. Aldabra este cel mai mare atol de corali din lume si adaposteste singura specie preistorica de testoase gigant din Oceanul Indian, care au supravietuit in salbaticie, testoasele gigant Aldabra. Cealalta rezervatie este Vallee de Mai de pe insula Praslin, despre care se crede ca a fost locul de origine al Gradinii Raiului. Seychelles este ca un adevarat muzeu de istorie naturala si un sanctuar pentru unele dintre cele mai rare specii de plante si animale de pe glob. Aici este unicul loc din lume unde vei gasi fabuloasa Coco de Mer un palmier, care este si simbolul tarii, Copacul Meduza si unele dintre cele mai mari colonii de pasari de mare si pasari cantatoare din lume, printre care si muscarul cenusiu, unic in lume. Resorturile se intind intre gradini tropicale sau de-a lungul plajelor cu nisip alb, cu vile pe plaja sau bungalow-uri pe apa si sunt amenajate modern, cu piscine si terenuri de sport, cu baruri, restaurante si casino-uri, unde te asteapta delicioasele preparate creole, cu influente frantuzesti. Poti incerca o multitudine de sporturi acvatice, de la inot, surfing, ski nautic si parapanta, pana la snorkeling si scufundari, sau poti naviga si pescui in larg. Pentru a vizita rezervatii naturale se organizeaza excursii de cate o zi, de catre resorturi. In oricare zona alegi sa mergi si orice activitate vei dori sa faci acolo, Seychelles ramane o destinatie incantatoare, unde vei trai experiente memorabile.