Best of Etiopia & Seychelles - Seychelles

  • call center
Call center
Best of Etiopia & Seychelles

De la 4910 € / persoana

Zbor si taxe aeroport incluse

Tip vacanta: Circuit individual

Durata: 15 zile / 13 nopti

Mese:12 Mic dejun, 6 Pranz, 1 Cina

Grad de efort: mediu

Best of Etiopia & Seychelles - itinerar

Eturia iti propune un circuit in una dintre cele mai interesante destinatii turistice ale Africii – Etiopia, urmand sa te relaxezi pe plajele exotice din Seychelles. Vei face o incursiune in Etiopia, o tara fascinanta cu o mostenire istorica si culturala de exceptie, unde vei vizita orasele Addis Ababa si Gondar, vei descoperi uimitoarele biserici ortodoxe sapate in stanca de la Lalibela si vei admira spectaculoasele peisaje ale Muntilor Simien si ale Nilului Albastru. Ultimele zile sunt destinate relaxarii pe plajele din Seychelles. Explozia de verde si albastru care iti incanta privirea de cum ajungi in Seychelles imbina mai multe nuante decat iti poti imagina si face ca aceste insule sa fie unele dintre cele mai frumoase de pe pamant, fiind denumite si bijuteriile Oceanului Indian.

Ziua 01 PLECARE DIN BUCURESTI

Ziua 02 SOSIRE IN BAHIR DAR , Etiopia

Dupa sosirea pe aeroportul din Addis Abeba vei transferat la hotel in Bahir Dar.

Regim mese - Pranz

Ziua 03 BAHIR DAR - GONDAR

Vei vizita Ura Kidane Meheret, biserica ortodoxa fondata in secolul al XIV-lea si decorata cu picturi remarcabile, vechi de 200 de ani. Vei vizita biserica ortodoxa etiopiana - Betre Maryam, ce impresioneaza prin frescele viu colorate si prin pozitionarea sa, ce ofera privelisti spectaculoase ale zonei inconjuratoare.

Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 04 GONDAR - KOSOYE - GONDAR

Vei face un tur de oras in Gondar. Orasul dateaza din  secolul al XVII-lea si este cunoscut ca centru al ortodoxiei etiopiene sau Camelot-ul Africii. Vei admira  cel mai vechi si cel mai impresionant palat din oras, cel construit de Imparatul Fasilidas, Cartierul Imperial si castelul Imparatului Iyasu I, exceptionalele picturi murale ale Bisericii Debre Berhan Selassie si piscina Fasilidas, in care pelerinii inca se scalda in timpul sarbatorii Timket.

Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 05 GONDAR - LALIBELA

Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 06 LALIBELA, Etiopia

Vei vizita Biserica Sfantului Gheorghe sau Bet Giyorgis, in dialectul local, cea mai bine conservata si cea mai impunatoare dintre bisericile din Lalibela. Situata in partea de vest a sitului religios, aceasta coboara pana la 15 m adancime si impresioneaza prin tavanul in forma de cruce greceasca. Bet Giyorgis a fost construita dupa moartea Regelui Lalibela de catre sotia sa, pentru al comemora pe regele considerat sfant in Etiopia.

Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 07 LALIBELA - ADDIS ABABA

Zbor intern Lalibela - Addis Abeba. 

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 08 ADDIS ABABA - MAHE, Seychelles

Zbor international Addis Abeba - Mahe. Dupa sosirea pe aeroportul din Seychelles vei fi transferat la hotel.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 09-10 SEYCHELLES

Vei petrece cateva zile pe insoritele plaje din Seychelles. Programul este liber. Resorturile se intind intre gradini tropicale sau de-a lungul plajelor cu nisip alb, cu vile pe plaja sau bungalow-uri pe apa si sunt amenajate modern, cu piscine si terenuri de sport, cu baruri, restaurante si casino-uri, unde te asteapta delicioasele preparate creole, cu influente frantuzesti. Poti incerca o multitudine de sporturi acvatice, de la inot, surfing, ski nautic si parapanta, pana la snorkeling si scufundari, sau poti naviga si pescui in larg. Majoritatea plajelor din Seychelles sunt plaje virgine ce ofera linistea de care ai nevoie departe de cotidian.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 11 SEYCHELLES

Ti se va asigura transferul de la hotelul din Mahe la hotel in Praslin.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 12-13 SEYCHELLES

Vei petrece cateva zile pe insoritele plaje de pe insula Praslin. Programul este liber, insa poti alege dintr-o multitudine de excursii optionale. Dintre acestea, iti recomandam sa vizitezi Parcul Natural Valee de Mai unde vei putea admira specia endemica coco de mer, Insula La Digue, unde se afla una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Anse Source d’Argent, sau, bineinteles, un tur al insulitelor din apropiere unde poti face scufundari sau snorkeling si sa admiri flora si fauna acvatice. Poti de asemenea incerca o multitudine de sporturi acvatice, de la inot, surfing, ski nautic si parapanta, pana la snorkeling si scufundari, sau poti naviga si pescui in larg.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 14 PLECARE DIN SEYCHELLES

Regim mese - Mic dejun

Ziua 15 SOSIRE IN BUCURESTI