Croaziera Mauritius, Seychelles, Madagascar & Reunion - noiembrie 2018 - plecare Budapesta - Seychelles

  • call center
Call center
Croaziera Mauritius, Seychelles, Madagascar & Reunion - noiembrie 2018 - plecare Budapesta

De la 2390 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse

Tip vacanta:

Companie aeriana: KLM

Durata: 18 zile / 16 nopti

Mese:16 Mic dejun, 13 Pranz, 14 Cina

Plecare: 2018-11-24;

Croaziera Mauritius, Seychelles, Madagascar & Reunion - noiembrie 2018 - plecare Budapesta - itinerar

Eturia iti propune o croaziera in cele mai importante insule ale Oceanului Indian - Mauritius, Seychelles, Madagascar & Reunion, prilej cu care vei vedea unele dintre cele mai spectaculoase peisaje si mai exotice plaje din lume. Costa Victoria se remarca prin designul sau modern, detaliile fine si operele unice de arta. La bordul acestui vas vei descoperi o multitudine de facilitati precum 3 piscine, dintre care una este interioara, jacuzzi-uri, terenuri de sport, restaurante, dar si o zona de divertisment atat pentru copii cat si pentru adulti, cazino, magazine si alte activitati. Vasul de croaziera Costa Victoria are o capacitate 1.928 de pasageri si un numar total de 964 de cabine.

Ziua 01 PLECARE DIN BUDAPESTA

Ziua 02 SOSIRE IN MAURIRIUS, Mauritius

La sosirea pe aeroportul din Mauritius vei fi transferat la hotel.

Ziua 03 PORT LUIS, MAURITIUS

Ti se va asigura transferul in port pentru imbarcarea pe vasul de croaziera.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 04-05 OCEANUL INDIAN

Nava navigheaza pe apele Oceanului Indian, timp in care te poti bucura de facilitatile vasului de croaziera. Stilul clasic si rafinamentul ce il caracterizeaza fac din voiajul cu aceasta nava sa fie unul special si de neuitat.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 06-08 VICTORIA, SEYCHELLES , Seychelles

Nava ancoreaza in Victoria, capitala insulelor Seychelles, situata in zona de nord-est a Insulei Mahe (principala insula a arhipelagului). Poti face o vizita in oras, una dintre cele mai mici capitale, unde vei vedea un mic Big Ben la intersectia celor doua strazi principale, o piata bogata in fructe si peste, Muzeul de Istorie Naturala si Gradina Botanica, cateva restaurante si baruri. Muzeul de Istorie Naturala gazduieste relicvele multor specii disparute, printre care si celebrul crocodil de Seychelles.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 09 OCEANUL INDIAN

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 10 NOSY BE, MADAGASCAR , Madagascar

Astazi vei ajunge in Nosy Be, Madagascar. Insula este situata pe coasta nord-vestica a Madagascarului, in Canalul Mozambic, si este cea mai importanta zona de plaja a tarii. Numele Nosy Be inseamna in limbajul malgas "insula mare". De-a lungul timpului insula a purtat mai multe denumiri printre care si "Nosy Manitra" (insula parfumata). Climatul este insorit tot timpul anului iar iubitorii de activitati acvatice ca inot, diving sau snorkeling, vor gasi aici un adevarat paradis. Studii recente au descoperit ca apele dintre Nosy Be si Madagascar sunt gazda unui numar notabil de balene Omura, o specie dintre cele mai putin cunoscute.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 11 ANTSIRANANA, MADAGASCAR

Astazi vei ajunge in orasul Antsiranana (Diego Suarez), situat in nordul Madagascarului, acolo unde au debarcat pentru prima data europenii. Imprejmuit de Canalul Mozambic si Oceanul Indian, locatia ofera peisaje spectaculoase cu numeroase golfuri si plaje mirifice. Dupa ce te vei caza vei merge la Montagne des Français de unde vei admira panorama orasului. Vei putea fotografia de asemenea baobabul endemic Antseraniensis.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 12 OCEANUL INDIAN

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 13 TOAMASINA, MADAGASCAR, Madagascar

Astazi vei ajunge in orasul Toamasina (Tamatave). Cel mai mare port al tarii si al doilea oras dupa Antananarivo, Toamasina este o destinatie turistica fermecatoare. Cu bulevarde largi strajuite de palmieri inalti, hoteluri si restaurante cochete, plaje cu nisip fin si vegetatie luxurianta, Toamasina este locatia perfecta pentru un popas revigorant si plin de culoare. Turistii se pot relaxa la plaja, pot practica diverse sporturi nautice sau pot explora bazarul orasului (Bazar Be) de unde vor putea achizitiona condimente exotice, obiecte de artizanat traditionale si chiar animale vii. De asemenea, acestia pot vizita Muzeul Universitatii sau se pot imbarca intr-o croaziera pe Canals des Pangalanes.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 14-15 ST.DENIS, REUNION , Reunion

Vei ajunge in orasul St. Denis unde vei avea timp la dispozitie pentru a descoperi pe cont propriu orasul.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 16 PORT LOUIS, MAURITIUS , Mauritius

Astazi iti vei petrece ziua asa cum doresti. Te poti bucura de soare, plaja si mare, poti aborda diverse sporturi acvatice sau poti alege un tur optional.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 17 PORT LUIS MAURITIUS

Vei debarca de pe vasul de croaziera dupa care te vei transfera pe cont propriu din port la hotel.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 18 PLECARE DIN MAURITIUS

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Mauritius.

Regim mese - Mic dejun