Discover Praslin & Mahe - cu Qatar Airways - Seychelles

  • call center
Call center
Discover Praslin & Mahe - cu Qatar Airways

De la 1390 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse Tarif vechi 1740 € economisesti 350 €

Tip vacanta: Sejur plaja

Companie aeriana: Qatar Airways

Durata: 10 zile / 7 nopti

Mese:7 Mic dejun

Discover Praslin & Mahe - cu Qatar Airways - itinerar

Eturia iti propune sa petreci o vacanta de neuitat in Seychelles; insulele arhipelagului sunt unele dintre cele mai frumoase de pe pamant, fiind supranumite si Bijuteriile Oceanului Indian.

Ziua 01 PLECARE DIN BUCURESTI

Ziua 02 SOSIRE IN PRASLIN, Seychelles

Vei fi transferat de la aeroport la hotelul de pe Insula Praslin.

Ziua 03-05 PRASLIN SEYCHELLES

Vei petrece cateva zile pe insoritele plaje de pe insula Praslin. Programul este liber, insa poti alege dintr-o multitudine de excursii optionale. Dintre acestea, iti recomandam sa vizitezi Parcul Natural Valee de Mai unde vei putea admira specia endemica coco de mer, Insula La Digue, unde se afla una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Anse Source d’Argent, sau, bineinteles, un tur al insulitelor din apropiere unde poti face scufundari sau snorkeling si sa admiri flora si fauna acvatice. Poti de asemenea incerca o multitudine de sporturi acvatice, de la inot, surfing, ski nautic si parapanta, pana la snorkeling si scufundari, sau poti naviga si pescui in larg.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 06 PRASLIN - MAHE

Transfer de la hotelul din Praslin la hotel in Mahe.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 07-08 MAHE SEYCHELLES

Vei petrece aceste zile pe plajele insorite din Mahe. Iti recomandam sa acorzi o zi vizitei capitalei Victoria si a insulei artificiale Eden Island, insa, bineinteles, plajele si apele turcoaz raman atractia principala in Seychelles. Resorturile se intind intre gradini tropicale sau de-a lungul plajelor cu nisip alb, cu vile pe plaja amenajate modern, cu piscine si terenuri de sport, baruri, restaurante si casino-uri, unde va asteapta delicioasele preparate creole, cu influente frantuzesti.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 09 PLECARE DIN SEYCHELLES

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul international din Seychelles.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 10 SOSIRE IN BUCURESTI