Family Praslin & Mahe Seychelles - Seychelles

  • call center
Call center
Family Praslin & Mahe Seychelles

De la 6750 € / familie (2 ADT+1 CHD)

Zbor si taxe aeroport incluse
Tarif/familie/sejur
Tarif vechi 7350 € economisesti 600 €

Tip vacanta: Sejur plaja

Companie aeriana: Qatar Airways

Durata: 10 zile / 7 nopti

Mese:

Family Praslin & Mahe Seychelles - itinerar

Eturia iti propune sa petreci o vacanta de neuitat in Seychelles; insulele arhipelagului sunt unele dintre cele mai frumoase de pe pamant, fiind supranumite si Bijuteriile Oceanului Indian.

Ziua 01 PLECARE DIN BUCURESTI

Ziua 02 SOSIRE IN MAHE, SEYCHELLES, Seychelles

Ti se va asigura transferul de la aeroport la hotelul de pe Insula Mahe.

Ziua 03-04 MAHE

Vei petrece aceste zile pe plajele insorite din Mahe. Iti recomandam sa acorzi o zi vizitei capitalei Victoria si a insulei artificiale Eden Island, insa, bineinteles, plajele si apele turcoaz raman atractia principala in Seychelles. Resorturile se intind intre gradini tropicale sau de-a lungul plajelor cu nisip alb, cu vile pe plaja amenajate modern, cu piscine si terenuri de sport, baruri, restaurante si casino-uri, unde va asteapta delicioasele preparate creole, cu influente frantuzesti.

Ziua 05 MAHE - PRASLIN

Ti se va asigura transferul de la hotelul din Mahe la hotel in Praslin.

Ziua 06-08 PRASLIN

Vei petrece cateva zile pe insoritele plaje de pe insula Praslin. Programul este liber, insa poti alege dintr-o multitudine de excursii optionale. Dintre acestea, iti recomandam sa vizitezi Parcul Natural Valee de Mai unde vei putea admira specia endemica coco de mer, Insula La Digue, unde se afla una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Anse Source d’Argent, sau, bineinteles, un tur al insulitelor din apropiere unde poti face scufundari sau snorkeling si sa admiri flora si fauna acvatice. Poti de asemenea incerca o multitudine de sporturi acvatice, de la inot, surfing, ski nautic si parapanta, pana la snorkeling si scufundari, sau poti naviga si pescui in larg.

Ziua 09 PLECARE DIN PRASLIN

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul international din Seychelles.

Ziua 10 SOSIRE IN BUCURESTI