Paste - Safari Kenya & plaja Seychelles, 11 zile - Seychelles

  • call center
Call center
Paste - Safari Kenya & plaja Seychelles, 11 zile

Tarif fix 2990 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse

Tip vacanta: Circuit individual

Companie aeriana: Qatar Airways

Durata: 11 zile / 9 nopti

Mese:9 Mic dejun, 3 Pranz, 4 Cina

Plecare: 2019-04-25;

Paste - Safari Kenya & plaja Seychelles, 11 zile - itinerar

Eturia iti propune un safari in Kenya, unde vei putea observa animalele africane in mediul lor natural. Vei vizita capitala Nairobi, parcurile nationale Masai Mara si Lake Nakuru, iar in final vei avea parte de cateva zile de relaxare pe plajele tropicale din bijuteria Oceanului Indian, Seychelles.

Ziua 01 SOSIRE IN NAIROBI, Kenya

Dupa sosirea pe aeroportul din Nairobi vei fi transferat la hotel. Vei servi cina la celebrul RESTAURANT CARNIVORE.

Regim mese - Cina

Ziua 02 NAIROBI - MAASAI MARA

Vei fi transferat din Nairobi catre Rezervatia Nationala Maasai Mara. Vei face un safari de o jumatate de zi in Rezervatia Maasai Mara pentru a cunoaste indeaproape viata animalelor din savana.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 03 MAASAI MARA

Vei petrece intreaga zi de safari in cea mai frumoasa si mai populara rezervatie a Kenyei - Maasai Mara. Vei putea observa lei, leoparzi, gheparzi, hiene sau sacali. Maasai Mara este regiunea cu cea mai mare concentratie a vietii salbatice din lume.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 04 MAASAI MARA - LAKE NAKURU

Vei pleca spre Parcul National Lacul Nakuru. Vei pleca intr-un game drive in Parcul National Lacul Nakuru. Iubitorii de bird watching vor ramane impresionati de multitudinea de specii zburatoare intalnite in acest parc. Vei putea admira miile de flamingo roz ce vietuiesc in jurul lacului si sute de alte specii de pasari, dar si girafe, rinoceri, lei, bivoli africani, babuini.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 05 LAKE NAKURU - NAIROBI - MAHE SEYCHELLES, Seychelles

Vei fi transferat in Nairobi. Zbor international Nairobi - Mahe. Dupa sosirea pe aeroportul din Seychelles vei fi transferat la hotel.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 06-09 SEYCHELLES

Vei petrece cateva zile pe insoritele plaje din Seychelles. Programul este liber. Resorturile se intind intre gradini tropicale sau de-a lungul plajelor cu nisip alb, cu vile pe plaja sau bungalow-uri pe apa si sunt amenajate modern, cu piscine si terenuri de sport, cu baruri, restaurante si casino-uri, unde te asteapta delicioasele preparate creole, cu influente frantuzesti. Poti incerca o multitudine de sporturi acvatice, de la inot, surfing, ski nautic si parapanta, pana la snorkeling si scufundari, sau poti naviga si pescui in larg. Majoritatea plajelor din Seychelles sunt plaje virgine ce ofera linistea de care ai nevoie departe de cotidian.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 10 PLECARE DIN MAHE, SEYCHELLES

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul international din Seychelles.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 11 SOSIRE IN BUCURESTI