Sejur charter Constance Ephelia & Lemuria, Seychelles, 9 zile - august 2021 - Seychelles

  • call center
Call center
Sejur charter Constance Ephelia & Lemuria, Seychelles, 9 zile - august 2021

Tarif fix 3290 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse Tarif vechi 3740 € economisesti 450 €

Tip vacanta: Sejur plaja

Companie aeriana: Air Seychelles

Durata: 9 zile / 7 nopti

Mese:

Plecare: 2021-08-12; 2021-08-20; 2021-08-28;

Sejur charter Constance Ephelia & Lemuria, Seychelles, 9 zile - august 2021 - itinerar

Eturia iti propune un sejur pe plajele exotice din Seychelles, unele dintre cele mai frumoase de pe pamant, fiind denumite si bijuteriile Oceanului Indian. De la insulele granitice din nord, cu peisaje salbatice si munti de pana la 1000 m altitudine, care formeaza tarmuri dantelate si pana la insulele cu nisip fin din sud, unde palmierii se unduiesc peste lagunele cristaline, privelistile minunate iti taie respiratia si te desfata intr-o atmosfera tropicala de o frumusete de exceptie, care te va seduce si destinde.

Ziua 01 PLECARE DIN BUCURESTI, Seychelles

Ziua 02 SOSIRE IN MAHE, SEYCHELLES

Ti se va asigura transferul de la aeroport la hotelul de pe Insula Mahe.

Ziua 03-05 MAHE, SEYCHELLES

Vei petrece aceste zile pe plajele insorite din Mahe. Iti recomandam sa acorzi o zi vizitei capitalei Victoria si a insulei artificiale Eden Island, insa, bineinteles, plajele si apele turcoaz raman atractia principala in Seychelles. Resorturile se intind intre gradini tropicale sau de-a lungul plajelor cu nisip alb, cu vile pe plaja amenajate modern, cu piscine si terenuri de sport, baruri, restaurante si casino-uri, unde va asteapta delicioasele preparate creole, cu influente frantuzesti.

Ziua 06 MAHE - PRASLIN, SEYCHELLES

Ti se va asigura transferul de la hotelul din Mahe la hotel in Praslin.

Ziua 07-08 PRASLIN, SEYCHELLES

Vei petrece cateva zile pe insoritele plaje de pe insula Praslin. Programul este liber, insa poti alege dintr-o multitudine de excursii optionale. Dintre acestea, iti recomandam sa vizitezi Parcul Natural Valee de Mai unde vei putea admira specia endemica coco de mer, Insula La Digue, unde se afla una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Anse Source d’Argent, sau, bineinteles, un tur al insulitelor din apropiere unde poti face scufundari sau snorkeling si sa admiri flora si fauna acvatice. Poti de asemenea incerca o multitudine de sporturi acvatice, de la inot, surfing, ski nautic si parapanta, pana la snorkeling si scufundari, sau poti naviga si pescui in larg.

Ziua 09 PLECARE DIN PRASLIN, SEYCHELLES

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul international din Seychelles.