Best of Tanzania & Zanzibar 10 zile - noiembrie 2015 - Zanzibar

  • call center
Call center
Best of Tanzania & Zanzibar 10 zile - noiembrie 2015

Tarif fix 2790 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse
Tipsuri ghizi locali incluse

Tip vacanta: Circuit de grup cu insotitor Eturia

Companie aeriana: KLM

Durata: 10 zile / 9 nopti

Mese:5 Mic dejun, 4 Pranz, 5 Cina, 4 zile All Inclusive

Plecare: 2015-11-28;

Best of Tanzania & Zanzibar 10 zile - noiembrie 2015 - itinerar

Eturia iti propune un circuit in Tanzania, un circuit in care vei avea ocazia sa experimentezi safari-ul in cele mai importante rezervatii si parcuri nationale din aceasta destinatie turistica de top: Lake Manyara si Serengeti si sa te relaxezi pe plajele exoticului Arhipelag Zanzibar.

Ziua 01 SOSIRE IN ARUSHA, Tanzania

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international. La sosirea pe aeroportul din Arusha vei fi intampinat de reprezentantul local care iti va asigura transferul la hotel.

Regim mese - Cina

Ziua 02 ARUSHA - LAKE MANYARA

Vei fi transferat cu masina din Arusha in Parcul National Lacul Manyara. Vei participa la un game drive in Parcul Manyara; vei putea admira o bogata flora si fauna printre care sute de specii de pasari, hipopotami, elefanti, girafe dar si o raritate - leii cataratori. Pentru a putea urmari prada, sau doar pentru a scapa de turistii galagiosi, adeseori leii sunt nevoiti sa se catere in arboretul ce abunda in zona.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 03 LAKE MANYARA - SERENGETI

Vei parasi regiunea Lacului Manyara pentru a te indrepta spre Parcul National Serengeti. Te vei bucura de un safari in Parcul National Serengeti. Parcul este cunoscut, mai ales, pentru migratia antilopelor gnu, dar pe tot parcursul anului pot fi observate toate animalele tipice continentului African.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 04 SERENGETI

Vei pleca intr-un game drive in Parcul National Serengeti. In limba maasai, Serengeti inseamna campie fara sfarsit, care este probabil cea mai potrivita descriere a acestui platou neted, acoperit de iarba, pe care se gasesc formatiuni stancoase de eroziune numite kopjes. Aici putem intalni toate cele trei specii de sacali africani (sacalul auriu, sacalul cu spatele negru, sacalul dungat), langa hiene patate si mici pradatori, de la lupul de pamant pana la pisica salbatica africana. Dar in afara celebrele big five, in Serengeti se mai pot intalni coloratele soparle agama, hyrax - niste mici rozatoare ce semana cu iepurii, peste 100 de tipuri de gandac dungat, peste 500 de specii de pasari, de la strut si motata pasare secretara, pana la vulturul negru ce planeaza impunator peste campiile intinse.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 05 SERENGETI - ARUSHA - ZANZIBAR

Din Serengeti vei transferat la aeroportul din Seronera. Zbor intern Seronera - Zanzibar.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 06-09 ZANZIBAR

Vei avea cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin din Zanzibar. Te vei bucura de soare si plaja. La resort poti alege dintre excursiile optionale, de la o vizita in Stone Town - orasul vechi (orasul natal al celebrului Freddy Mercury), pana la excursii in insulele din rezervatiile marine, cu barci traditionale, pentru snorkeling sau doar pentru relaxare. Poti face o excursie de o zi la Prison Island, insula inchisoare unde erau intemnitati sclavii si unde pot fi vazute testoasele gigant Aldabra aduse din Seychelles la sfarsitul secolului trecut. Poti vizita o plantatie de mirodenii unde vei fi incantat de aromele acestora si poti achizitiona esenta de parfum de ylang-ylang, specific zonei. De asemenea, poti opta pentru snorkeling ori tatuaje cu henna (Galeria de Arta Hurumzi Henna) iar cei dornici de adrenalina pot alege sa viziteze Cheetah’s Rock, un loc aparte, unde oamenii interationeaza direct cu animale precum gheparzi, lei albi sau zebre.

Regim mese - All Inclusive

Ziua 10 PLECARE DIN ZANZIBAR

Regim mese - Mic dejun