Discover Kenya, Tanzania & Zanzibar 16 zile octombrie 2016 - cu Razvan Pascu - Zanzibar

  • call center
Call center
Discover Kenya, Tanzania & Zanzibar 16 zile octombrie 2016 - cu Razvan Pascu

Tarif fix 4790 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse
Tipsuri ghizi locali incluse
1 locuri la acest tarif

Tip vacanta: Circuit de grup cu insotitor Eturia

Durata: 16 zile / 13 nopti

Mese:8 Mic dejun, 7 Pranz, 6 Cina, 6 zile All Inclusive

Plecare: 2016-10-09;

Discover Kenya, Tanzania & Zanzibar 16 zile octombrie 2016 - cu Razvan Pascu - itinerar

Eturia va propune un circuit in Kenya si Tanzania, un circuit in care veti avea ocazia sa experimentati safari-ul in cele mai importante rezervatii si parcuri nationale din aceste doua destinatii turistice de top: Maasai Mara, Lacul Manyara, Serengeti si sa va relaxati pe plajele exoticului Arhipelag Zanzibar.

Ziua 01 SOSIRE IN NAIROBI, Kenya

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international. Dupa sosirea pe aeroportul din Nairobi vei fi transferat la hotel.

Ziua 02 SOSIRE IN NAIROBI

Vei servi masa de pranz la celebrul RESTAURANT CARNIVORE.

Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 03 NAIROBI - MAASAI MARA

Vei fi transferat din Nairobi catre Rezervatia Nationala Maasai Mara.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 04 MAASAI MARA

Vei petrece intreaga zi de safari in cea mai frumoasa si mai populara rezervatie a Kenyei - Maasai Mara. Vei putea observa lei, leoparzi, gheparzi, hiene sau sacali. Maasai Mara este regiunea cu cea mai mare concentratie a vietii salbatice din lume.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 05 MAASAI MARA - ISEBANIA - SERENGETI, Tanzania

Vei pleca spre Isebania, punctul de frontiera dintre Kenya si Tanzania. Dupa trecerea granitei, vei fi intampinat de ghidul local si iti vei continua traseul spre Parcul National Serengeti, care in limba maasai, inseamna campie fara sfarsit. Pe traseu vei putea observa turmele de ierbivore dar si marile feline africane.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 06 SERENGETI

Vei pleca intr-un game drive in Parcul National Serengeti. In limba maasai, Serengeti inseamna campie fara sfarsit, care este probabil cea mai potrivita descriere a acestui platou neted, acoperit de iarba, pe care se gasesc formatiuni stancoase de eroziune numite kopjes. Aici putem intalni toate cele trei specii de sacali africani (sacalul auriu, sacalul cu spatele negru, sacalul dungat), langa hiene patate si mici pradatori, de la lupul de pamant pana la pisica salbatica africana. Dar in afara celebrele big five, in Serengeti se mai pot intalni coloratele soparle agama, hyrax - niste mici rozatoare ce semana cu iepurii, peste 100 de tipuri de gandac dungat, peste 500 de specii de pasari, de la strut si motata pasare secretara, pana la vulturul negru ce planeaza impunator peste campiile intinse.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 07 SERENGETI - NGORONGORO - LACUL MANYARA

Vei parasi regiunea Ngorongoro pentru a te indrepta spre Parcul National Lacul Manyara.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 08 LACUL MANYARA - ARUSHA - ZANZIBAR

Vei participa la un game drive in Parcul Manyara; vei putea admira o bogata flora si fauna printre care sute de specii de pasari, hipopotami, elefanti, girafe dar si o raritate - leii cataratori. Pentru a putea urmari prada, sau doar pentru a scapa de turistii galagiosi, adeseori leii sunt nevoiti sa se catere in arboretul ce abunda in zona. Vei fi transferat din Parcul National Lacul Manyara la aeroportul din Arusha. Zbor intern Arusha - Zanzibar.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 09-14 ZANZIBAR

Vei avea cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin din Zanzibar. Te vei bucura de soare si plaja. La resort poti alege dintre excursiile optionale, de la o vizita in Stone Town - orasul vechi (orasul natal al celebrului Freddy Mercury), pana la excursii in insulele din rezervatiile marine, cu barci traditionale, pentru snorkeling sau doar pentru relaxare. Poti face o excursie de o zi la Prison Island, insula inchisoare unde erau intemnitati sclavii si unde pot fi vazute testoasele gigant Aldabra aduse din Seychelles la sfarsitul secolului trecut. Poti vizita o plantatie de mirodenii unde vei fi incantat de aromele acestora si poti achizitiona esenta de parfum de ylang-ylang, specific zonei. De asemenea, poti opta pentru snorkeling ori tatuaje cu henna (Galeria de Arta Hurumzi Henna) iar cei dornici de adrenalina pot alege sa viziteze Cheetah’s Rock, un loc aparte, unde oamenii interationeaza direct cu animale precum gheparzi, lei albi sau zebre.

Regim mese - All Inclusive

Ziua 15 PLECARE DIN ZANZIBAR

Regim mese - Mic dejun

Ziua 16 SOSIRE IN BUCURESTI