Essential Tanzania & Zanzibar - Zanzibar

  • call center
Call center
Essential Tanzania & Zanzibar

De la 8350 € / persoana

Zbor si taxe aeroport incluse

Tip vacanta: Circuit individual

Durata: 22 zile / 19 nopti

Mese:13 Mic dejun, 12 Pranz, 12 Cina, 6 zile All Inclusive

Grad de efort: mediu

Essential Tanzania & Zanzibar - itinerar

Eturia iti propune o vacanta in Tanzania in care vei strabate pornind din Arusha, principalele parcuri nationale ale Tanzaniei: Tarangire, Manyara, Ngorongoro, Serengeti, Mahale. Programul include si o vizita la punctul de plecare al Nilului, Lacul Victoria. In finalul acestui spectaculos circuit vei petrece cateva zile relaxante pe plajele din Zanzibar, invaluite in aroma mirodeniilor.

Ziua 01 PLECARE DIN BUCURESTI

Ziua 02 SOSIRE IN ARUSHA, Tanzania

La sosirea pe aeroportul din Arusha vei fi intampinat de reprezentantul local care iti va asigura transferul la hotel.

Regim mese - Cina

Ziua 03 ARUSHA-TARANGIRE

Vei fi transferat din Arusha in Parcul National Tarangire.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 04 TARANGIRE - LACUL MANYARA

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 05 LACUL MANYARA - NGORONGORO , Tanzania

Vei cobori in Craterul Ngorongoro, cea mai mare caldare vulcanica intacta din lume, cu un diametru de 19 km si o adancime de 600 m, un crater spectaculos format prin explozia si prabusirea in interior a vulcanului Ngorongoro, acum 2 milioane de ani. Aici traieste o populatie de aproximativ 25.000 de exemplare din grupul copitatelor mari, dar si cea mai mare densitate de mamifere pradatoare din Africa. Intre acestea se numara rinocerii negri, hipopotami, zebre, gazele si mai multe subspecii de antilope. Craterul are cea mai densa populatie cunoscuta de lei, alaturi de care puteti vedea leoparzi, elefanti si bivoli. Atractia principala aici este rinocerul negru, o specie pe cale de disparitie, ocrotita de guvern. Rezervatia este inscrisa in patrimoniul UNESCO din 1979.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 06 NGORONGORO - SERENGETI

Vei parasi regiunea Craterului Ngorongoro pentru a te indrepta spre Parcul National Serengeti. Pe traseu vei face un scurt popas la Olduvai Gorge, un renumit sit arheologic descoperit de sotii Louis si Mary Leakey, ce includ fosile si urme ale humanoizilor primitivi.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 07 SERENGETI

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 08 SERENGETI - LACUL VICTORIA , Tanzania

Astazi vei pleca spre Lacul Victoria, pe traseu te vei bucura de un game drive, in cadrul caruia vei primi diferite informatii inedite legate de vegetatia si fauna intalnite pe traseu.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 09 LACUL VICTORIA

Astazi vei petrece intreaga zi pe malurile Lacului Victoria. Dupa micul dejun ai timp liber la dispozitie pentru a face plimbari in zona, drumetii pe malurile lacului sau te poti relaxa la lodge.

Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 10 LACUL VICTORIA - MWANZA - ARUSHA

Vei fi transferat de la lodge din Speke Bay la aerodromul Mwanza. Zbor intern Mwanza - Arusha.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 11 ARUSHA - MAHALE

Zbor intern Arusha - Mahale. La sosire vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la lodge.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 12-13 MAHALE

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 14 MAHALE - ARUSHA - ZANZIBAR , Tanzania

Vei fi transferat de la lodge-ul din Mahale la aerodrom. Zbor intern Mahale Ruaha Zanzibar. La sosirea pe aeroportul din Zanzibar vei fi intampinat de reprezentantul local dupa care vei fi transferat la hotel.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 15-20 ZANZIBAR

Vei avea cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin din Zanzibar. Te vei bucura de soare si plaja. La resort poti alege dintre excursiile optionale, de la o vizita in Stone Town - orasul vechi (orasul natal al celebrului Freddy Mercury), pana la excursii in insulele din rezervatiile marine, cu barci traditionale, pentru snorkeling sau doar pentru relaxare. Poti face o excursie de o zi la Prison Island, insula inchisoare unde erau intemnitati sclavii si unde pot fi vazute testoasele gigant Aldabra aduse din Seychelles la sfarsitul secolului trecut. Poti vizita o plantatie de mirodenii unde vei fi incantat de aromele acestora si poti achizitiona esenta de parfum de ylang-ylang, specific zonei. De asemenea, poti opta pentru snorkeling ori tatuaje cu henna (Galeria de Arta Hurumzi Henna) iar cei dornici de adrenalina pot alege sa viziteze Cheetah’s Rock, un loc aparte, unde oamenii interationeaza direct cu animale precum gheparzi, lei albi sau zebre.

Regim mese - All Inclusive

Ziua 21 PLECARE DIN ZANZIBAR

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Zanzibar. Zbor intern Zanzibar - Dar Es Salaam.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 22 SOSIRE IN BUCURESTI