Safari Kenya, Tanzania & plaja Zanzibar, 13 zile - august 2015 - Zanzibar

  • call center
Call center
Safari Kenya, Tanzania & plaja Zanzibar, 13 zile -  august 2015

Tarif fix 3730 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse 6 locuri la acest tarif

Tip vacanta: Circuit

Companie aeriana: KLM

Durata: 13 zile / 11 nopti

Mese:11 Mic dejun, 6 Pranz, 11 Cina

Plecare: 2015-08-17;

Safari Kenya, Tanzania & plaja Zanzibar, 13 zile - august 2015 - itinerar

Eturia iti propune o vacanta in Kenya & Tanzania - destinatii ideale pentru un safari in Africa, ce iti ofera o experienta unica: vei putea admira animalele salbatice africane in habitatul lor natural. Vei vizita mai intai Nairobi, apoi vei fi transferat spre parcurile nationale Maasai Mara, Serengeti cat si Aria de Conservare Ngorongoro. La final vei petrece cateva zile relaxante pe plajele din Zanzibar.

Ziua 01 SOSIRE IN NAIROBI, Kenya

Dupa sosirea pe aeroportul din Nairobi vei fi transferat la hotel.

Regim mese - Cina

Ziua 02 NAIROBI - MAASAI MARA

Vei fi transferat din Nairobi catre Rezervatia Nationala Maasai Mara. Vei face un safari de o jumatate de zi in Rezervatia Maasai Mara pentru a cunoaste indeaproape viata animalelor din savana.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 03 MAASAI MARA

Vei petrece intreaga zi de safari in cea mai frumoasa si mai populara rezervatie a Kenyei - Maasai Mara. Vei putea observa lei, leoparzi, gheparzi, hiene sau sacali. Maasai Mara este regiunea cu cea mai mare concentratie a vietii salbatice din lume.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 04 MAASAI MARA - SERENGETI , Tanzania

Vei pleca spre Isebania, punctul de frontiera dintre Kenya si Tanzania. Dupa trecerea granitei, vei fi intampinat de ghidul local si iti vei continua traseul spre Parcul National Serengeti, care in limba maasai, inseamna campie fara sfarsit. Pe traseu vei putea observa turmele de ierbivore dar si marile feline africane.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 05 SERENGETI

Vei pleca intr-un game drive in Parcul National Serengeti. In limba maasai, Serengeti inseamna campie fara sfarsit, care este probabil cea mai potrivita descriere a acestui platou neted, acoperit de iarba, pe care se gasesc formatiuni stancoase de eroziune numite kopjes. Aici putem intalni toate cele trei specii de sacali africani (sacalul auriu, sacalul cu spatele negru, sacalul dungat), langa hiene patate si mici pradatori, de la lupul de pamant pana la pisica salbatica africana. Dar in afara celebrele big five, in Serengeti se mai pot intalni coloratele soparle agama, hyrax - niste mici rozatoare ce semana cu iepurii, peste 100 de tipuri de gandac dungat, peste 500 de specii de pasari, de la strut si motata pasare secretara, pana la vulturul negru ce planeaza impunator peste campiile intinse.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 06 SERENGETI - NGORONGORO

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 07 NGORONGORO - ARUSHA - ZANZIBAR, Tanzania

Vei fi transferat din Ngorongoro la Arusha. Zbor intern Arusha - Zanzibar.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 08-11 ZANZIBAR

Vei avea cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin din Zanzibar. Te vei bucura de soare si plaja. La resort poti alege dintre excursiile optionale, de la o vizita in Stone Town - orasul vechi (orasul natal al celebrului Freddy Mercury), pana la excursii in insulele din rezervatiile marine, cu barci traditionale, pentru snorkeling sau doar pentru relaxare. Poti face o excursie de o zi la Prison Island, insula inchisoare unde erau intemnitati sclavii si unde pot fi vazute testoasele gigant Aldabra aduse din Seychelles la sfarsitul secolului trecut. Poti vizita o plantatie de mirodenii unde vei fi incantat de aromele acestora si poti achizitiona esenta de parfum de ylang-ylang, specific zonei. De asemenea, poti opta pentru snorkeling ori tatuaje cu henna (Galeria de Arta Hurumzi Henna) iar cei dornici de adrenalina pot alege sa viziteze Cheetah’s Rock, un loc aparte, unde oamenii interationeaza direct cu animale precum gheparzi, lei albi sau zebre.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 12 PLECARE DIN ZANZIBAR

Regim mese - Mic dejun

Ziua 13 SOSIRE IN BUCURESTI