Safari Tanzania & plaja Zanzibar, 10 zile - septembrie 2017 - Zanzibar

  • call center
Call center
Safari Tanzania & plaja Zanzibar, 10 zile - septembrie 2017

Tarif fix 2590 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse

Tip vacanta: Circuit

Companie aeriana: Qatar Airways

Durata: 10 zile / 8 nopti

Mese:4 Mic dejun, 2 Pranz, 4 Cina

Plecare: 2017-09-11;

Safari Tanzania & plaja Zanzibar, 10 zile - septembrie 2017 - itinerar

Eturia iti propune o vacanta in Tanzania - destinatie ideala pentru un safari in Africa, ce iti ofera o experienta unica: vei putea admira animalele salbatice africane in habitatul lor natural. Vei vizita parcurile nationale Tarangire si Lake Manyara, iar la final vei petrece cateva zile relaxante pe plajele din Zanzibar.

Ziua 01 SOSIRE IN ARUSHA, Tanzania

La sosirea pe aeroportul Kilimanjaro vei fi intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat la hotel in Arusha.

Regim mese - Cina

Ziua 02 ARUSHA - TARANGIRE

Vei fi transferat din Arusha in Parcul National Tarangire. Astazi vei participa la un safari in Parcul National Tarangire unde se gaseste cea mai mare concentratie de viata salbatica dinafara ecosistemului Serengeti si unul dintre putinele locuri din Tanzania unde se pot vedea in mod obisnuit antilopele Oryx si Gerenuk. In Tarangire, pitonii, ca si leii si leoparzii dealtfel, escaladeaza copacii si lenevesc bine camuflati printre ramurile arborilor.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 03 TARANGIRE - LACUL MANYARA

Vei parasi Parcul National Tarangire si te vei indrepta catre Parcul National Lacul Manyara. Vei participa la un game drive in Parcul Manyara; vei putea admira o bogata flora si fauna printre care sute de specii de pasari, hipopotami, elefanti, girafe dar si o raritate - leii cataratori. Pentru a putea urmari prada, sau doar pentru a scapa de turistii galagiosi, adeseori leii sunt nevoiti sa se catere in arboretul ce abunda in zona.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 04 MANYARA - ARUSHA - ZANZIBAR

Vei parasi regiunea Lacului Manyara si te vei indrepta spre Arusha. Zbor intern Arusha - Zanzibar. La sosirea pe aeroportul din Zanzibar vei fi intampinat de reprezentantul local dupa care vei fi transferat la hotel.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 05-08 ZANZIBAR

Vei avea cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin din Zanzibar. Te vei bucura de soare si plaja. La resort poti alege dintre excursiile optionale, de la o vizita in Stone Town - orasul vechi (orasul natal al celebrului Freddy Mercury), pana la excursii in insulele din rezervatiile marine, cu barci traditionale, pentru snorkeling sau doar pentru relaxare. Poti face o excursie de o zi la Prison Island, insula inchisoare unde erau intemnitati sclavii si unde pot fi vazute testoasele gigant Aldabra aduse din Seychelles la sfarsitul secolului trecut. Poti vizita o plantatie de mirodenii unde vei fi incantat de aromele acestora si poti achizitiona esenta de parfum de ylang-ylang, specific zonei. De asemenea, poti opta pentru snorkeling ori tatuaje cu henna (Galeria de Arta Hurumzi Henna) iar cei dornici de adrenalina pot alege sa viziteze Cheetah’s Rock, un loc aparte, unde oamenii interationeaza direct cu animale precum gheparzi, lei albi sau zebre.

Ziua 09 PLECARE DIN ZANZIBAR

Regim mese - Mic dejun

Ziua 10 SOSIRE IN BUCURESTI