Tanzania Touch - Zanzibar

  • call center
Call center
Tanzania Touch

De la 2890 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse Tarif vechi 3090 € economisesti 200 €

Tip vacanta: Circuit

Companie aeriana: Air-France & KLM

Durata: 9 zile / 7 nopti

Mese:7 Mic dejun, 2 Pranz, 6 Cina

Tanzania Touch - itinerar

Eturia iti propune o vacanta in Tanzania si Zanzibar. Parcurile din nordul Tanzaniei sunt unele dintre cele mai cunoscute si mai vizitate rezervatii din Africa si vei avea ocazia sa observi animalele in habitatul lor natural. Vei putea apoi sa te relaxezi intr-o destinatie exotica provocatoare - Zanzibar, cu plaje superbe, ce iti va ramane mereu in suflet invaluita in aroma picanta a mirodeniilor.

Ziua 01 SOSIRE IN ARUSHA, Tanzania

La sosirea pe aeroportul din Arusha vei fi intampinat de reprezentantul local care iti va asigura transferul la hotel.

Ziua 02 ARUSHA - LACUL MANYARA

Vei fi transferat cu masina din Arusha in Parcul National Lacul Manyara. Vei participa la un game drive in Parcul Manyara; vei putea admira o bogata flora si fauna printre care sute de specii de pasari, hipopotami, elefanti, girafe dar si o raritate - leii cataratori. Pentru a putea urmari prada, sau doar pentru a scapa de turistii galagiosi, adeseori leii sunt nevoiti sa se catere in arboretul ce abunda in zona.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 03 LACUL MANYARA - NGORONGORO - KARATU

Vei continua calatoria catre Aria de Conservare Ngorongoro. Vei cobori in Craterul Ngorongoro, cea mai mare caldare vulcanica intacta din lume, cu un diametru de 19 km si o adancime de 600 m, un crater spectaculos format prin explozia si prabusirea in interior a vulcanului Ngorongoro, acum 2 milioane de ani. Aici traieste o populatie de aproximativ 25.000 de exemplare din grupul copitatelor mari, dar si cea mai mare densitate de mamifere pradatoare din Africa. Intre acestea se numara rinocerii negri, hipopotami, zebre, gazele si mai multe subspecii de antilope. Craterul are cea mai densa populatie cunoscuta de lei, alaturi de care puteti vedea leoparzi, elefanti si bivoli. Atractia principala aici este rinocerul negru, o specie pe cale de disparitie, ocrotita de guvern. Rezervatia este inscrisa in patrimoniul UNESCO din 1979. Vei fi transferat catre Karatu.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 04 KARATU - ARUSHA - ZANZIBAR

Vei fi transferat din Karatu la aeroportul din Arusha. Zbor intern Arusha - Zanzibar. La sosirea pe aeroportul din Zanzibar vei fi intampinat de reprezentantul local dupa care vei fi transferat la hotel.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 05-07 ZANZIBAR

Vei avea cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin din Zanzibar. Te vei bucura de soare si plaja. La resort poti alege dintre excursiile optionale, de la o vizita in Stone Town - orasul vechi (orasul natal al celebrului Freddy Mercury), pana la excursii in insulele din rezervatiile marine, cu barci traditionale, pentru snorkeling sau doar pentru relaxare. Poti face o excursie de o zi la Prison Island, insula inchisoare unde erau intemnitati sclavii si unde pot fi vazute testoasele gigant Aldabra aduse din Seychelles la sfarsitul secolului trecut. Poti vizita o plantatie de mirodenii unde vei fi incantat de aromele acestora si poti achizitiona esenta de parfum de ylang-ylang, specific zonei. De asemenea, poti opta pentru snorkeling ori tatuaje cu henna (Galeria de Arta Hurumzi Henna) iar cei dornici de adrenalina pot alege sa viziteze Cheetah’s Rock, un loc aparte, unde oamenii interationeaza direct cu animale precum gheparzi, lei albi sau zebre.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 08 PLECARE DIN ZANZIBAR

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Zanzibar.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 09 SOSIRE IN BUCURESTI