Tanzania & Zanzibar In Style - zboruri business class - Zanzibar

  • call center
Call center
Tanzania & Zanzibar In Style - zboruri business class

De la 6980 € / persoana

Zbor si taxe aeroport incluse Tarif vechi 8690 € economisesti 1710 €

Tip vacanta: Circuit individual

Companie aeriana: Qatar Airways

Durata: 10 zile / 9 nopti

Mese:6 Mic dejun, 5 Pranz, 5 Cina, 4 zile All Inclusive

Plecare: 01.10.2013-31.03.2014, exceptand perioada 12.12.2013 - 15.01.2014
- Zbor Qatar Airways - Business Class

Grad de efort: mediu

Tanzania & Zanzibar In Style - zboruri business class - itinerar

Dupa sosirea in Arusha, vei pleca spre Aria de Conservare Ngorongoro. Aici vei face o incursiune in rezervatie si in Craterul Ngorongoro unde vei admira leii, elefantii, leoparzii si bivolii, dar si rinocerul negru, specie pe cale de disparitie. Vei pleca spre Parcul National Serengeti, trecand prin Oldupai Gorge, un renumit sit arheologic. Dupa un safari in Serengeti, vei face un game drive in Parcul Lacul Manyara. De aici vei pleca spre Arusha, de unde vei zbura catre Zanzibar. Vei petrece cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin si vei putea alege dintre excursiile optionale in imprejurimi.

Ziua 01 SOSIRE IN ARUSHA, Tanzania

Zbor intern Dar Es Salaam - Arusha. La sosirea pe aeroportul din Arusha vei fi intampinat de reprezentantul local care iti va asigura transferul la hotel.

Ziua 02 ARUSHA - NGORONGORO

Vei fi transferat din Arusha catre Aria de Conservare Ngorongoro. Vei cobori in Craterul Ngorongoro, cea mai mare caldare vulcanica intacta din lume, cu un diametru de 19 km si o adancime de 600 m, un crater spectaculos format prin explozia si prabusirea in interior a vulcanului Ngorongoro, acum 2 milioane de ani. Aici traieste o populatie de aproximativ 25.000 de exemplare din grupul copitatelor mari, dar si cea mai mare densitate de mamifere pradatoare din Africa. Intre acestea se numara rinocerii negri, hipopotami, zebre, gazele si mai multe subspecii de antilope. Craterul are cea mai densa populatie cunoscuta de lei, alaturi de care puteti vedea leoparzi, elefanti si bivoli. Atractia principala aici este rinocerul negru, o specie pe cale de disparitie, ocrotita de guvern. Rezervatia este inscrisa in patrimoniul UNESCO din 1979.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 03 NGORONGORO - SERENGETI

Vei parasi regiunea Craterului Ngorongoro pentru a te indrepta spre Parcul National Serengeti. Pe traseu vei face un scurt popas la Olduvai Gorge, un renumit sit arheologic descoperit de sotii Louis si Mary Leakey, ce includ fosile si urme ale humanoizilor primitivi. Te vei bucura de un safari in Parcul National Serengeti. Parcul este cunoscut, mai ales, pentru migratia antilopelor gnu, dar pe tot parcursul anului pot fi observate toate animalele tipice continentului African.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 04 SERENGETI

Vei pleca intr-un game drive in Parcul National Serengeti. In limba maasai, Serengeti inseamna campie fara sfarsit, care este probabil cea mai potrivita descriere a acestui platou neted, acoperit de iarba, pe care se gasesc formatiuni stancoase de eroziune numite kopjes. Aici putem intalni toate cele trei specii de sacali africani (sacalul auriu, sacalul cu spatele negru, sacalul dungat), langa hiene patate si mici pradatori, de la lupul de pamant pana la pisica salbatica africana. Dar in afara celebrele big five, in Serengeti se mai pot intalni coloratele soparle agama, hyrax - niste mici rozatoare ce semana cu iepurii, peste 100 de tipuri de gandac dungat, peste 500 de specii de pasari, de la strut si motata pasare secretara, pana la vulturul negru ce planeaza impunator peste campiile intinse.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 05 SERENGETI - LACUL MANYARA

Vei fi transferat din Serengeti in Parcul Lacul Manyara. Vei strabate o zona cu flora si faune specifice. Vei participa la un game drive in Parcul Manyara; vei putea admira o bogata flora si fauna printre care sute de specii de pasari, hipopotami, elefanti, girafe dar si o raritate - leii cataratori. Pentru a putea urmari prada, sau doar pentru a scapa de turistii galagiosi, adeseori leii sunt nevoiti sa se catere in arboretul ce abunda in zona.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 06 LACUL MANYARA - ARUSHA - ZANZIBAR

Vei parasi regiunea Lacului Manyara si te vei indrepta spre Parcul National Tarangire, admirand pe traseu viata salbatica. Zbor intern Arusha - Zanzibar. La sosirea pe aeroportul din Zanzibar vei fi intampinat de reprezentantul local dupa care vei fi transferat la hotel.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 07-10 ZANZIBAR

Vei avea cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin din Zanzibar. Te vei bucura de soare si plaja. La resort poti alege dintre excursiile optionale, de la o vizita in Stone Town - orasul vechi (orasul natal al celebrului Freddy Mercury), pana la excursii in insulele din rezervatiile marine, cu barci traditionale, pentru snorkeling sau doar pentru relaxare. Poti face o excursie de o zi la Prison Island, insula inchisoare unde erau intemnitati sclavii si unde pot fi vazute testoasele gigant Aldabra aduse din Seychelles la sfarsitul secolului trecut. Poti vizita o plantatie de mirodenii unde vei fi incantat de aromele acestora si poti achizitiona esenta de parfum de ylang-ylang, specific zonei. De asemenea, poti opta pentru snorkeling ori tatuaje cu henna (Galeria de Arta Hurumzi Henna) iar cei dornici de adrenalina pot alege sa viziteze Cheetah’s Rock, un loc aparte, unde oamenii interationeaza direct cu animale precum gheparzi, lei albi sau zebre.

Regim mese - All Inclusive

Ziua 11 PLECARE DIN ZANZIBAR

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Zanzibar. Zbor intern Zanzibar - Dar Es Salaam.

Regim mese - Mic dejun