Zanzibar in Style - Zanzibar

  • call center
Call center
Zanzibar in Style

De la 2290 € / persoana

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse

Tip vacanta: Sejur plaja

Durata: 11 zile / 7 nopti

Mese:

Plecare: 2013-08-03;

Zanzibar in Style - itinerar

Eturia te invita sa petreci o vacanta relaxanta in Zanzibar - destinatie exotica provocatoare, cu peisaje superbe, o alegere minunata pentru o vacanta de vis, o destinatie romantica, ce iti va ramane mereu in suflet invaluita in aroma picanta a mirodeniilor.

Ziua 01 PLECARE DIN BUCURESTI

Ziua 02 SOSIRE IN ZANZIBAR, Tanzania

Zbor intern Dar Es Salaam - Zanzibar. La sosirea pe aeroportul din Zanzibar vei fi intampinat de reprezentantul local dupa care vei fi transferat la hotel.

Ziua 03-08 SEJUR IN ZANZIBAR

Vei avea cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin din Zanzibar. Te vei bucura de soare si plaja. La resort poti alege dintre excursiile optionale, de la o vizita in Stone Town - orasul vechi (orasul natal al celebrului Freddy Mercury), pana la excursii in insulele din rezervatiile marine, cu barci traditionale, pentru snorkeling sau doar pentru relaxare. Poti face o excursie de o zi la Prison Island, insula inchisoare unde erau intemnitati sclavii si unde pot fi vazute testoasele gigant Aldabra aduse din Seychelles la sfarsitul secolului trecut. Poti vizita o plantatie de mirodenii unde vei fi incantat de aromele acestora si poti achizitiona esenta de parfum de ylang-ylang, specific zonei. De asemenea, poti opta pentru snorkeling ori tatuaje cu henna (Galeria de Arta Hurumzi Henna) iar cei dornici de adrenalina pot alege sa viziteze Cheetah’s Rock, un loc aparte, unde oamenii interationeaza direct cu animale precum gheparzi, lei albi sau zebre.

Ziua 09 PLECARE DIN ZANZIBAR

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Zanzibar. Zbor intern Zanzibar - Dar Es Salaam.

Ziua 10 SOSIRE IN BUCURESTI